En klapp på axeln.

Nu lider ännu en helg mot sitt slut, och även om vi i det gula huset har passat på att ta det lite lugnt mellan varven så måste jag säga att vi har fått mycket gjort. Förutom lite fix med fasaden nu på kvällskvisten så har vi jobbat på bra nere i källaren, målat, dragit rör, kopplat och städat.
Näst efter duschen så är det bästa med badrummet helt klart att tvättmaskinen nu står ihopkopplad på sin rätta plats och vi slipper läckande slangar och blött golv när vi tvättar. Tjoho!
Förutom källaren så har jag påbörjat och snart färdigställt renoveringen av en liten gammal byrå som vi köpte på loppis för ett tag sedan. Kommer lite bilder på den i ett inlägg framöver.

Imorgon ska vi in till stan och leta lockläkt till fasaden. Måste kolla hos Beijer eller Karl Hedin, de två senaste gångerna vi har varit på Byggmax och letat så har nämligen läkten var skadade och böjda som bananer…inte kul. Så fort vi fått hem läkten så ska jag alltså återigen ägna mig åt att grundolja kanter, trägrunda och sen måla två lager färg. Mycket målning blir det…

Nu ska vi sova och ladda batterierna för veckan som kommer, trevlig kväll och god fortsättning!

image
Nu börjar äntligen rosorna att blomma!

/Frida

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s