Det där som händer när man inte märker det

Den här veckan har gått så otroligt fort. Jag började nytt jobb i måndags och det har rullat på bra, men vi har varit trötta på kvällarna här hemma. Snöboll har börjat vara hos sin dagmatte och är även han såpass trött att vi inte får ut honom på kvällspromenaderna efter kl 21.

Det har kommit hit en container för att vi ska få bort den enorma skrothög en som ligger på gården. Vi har fått klartecken från miljökontoret att vi kan borra efter bergvärme OCH vi har fått hem den nya toalettstolen till nedervåningen. Nu ska det bara till en rörkrökare så är vi i mål med toaletten.

Det betyder att fas 2 inleds. Nästa vecka kommer två företag för att ge offert på badrummet på övervåningen. Vi kommer att börja bygga upp nya väggar i sovrummet och tapetsera samt göra så vi kan flytta in i sovrummet. Vecka 34 kommer även elektrikern och sätter igång att göra ny elcentral i källaren. Vi ska få in en jordfelsbrytare, vilket känns bra utifall något skulle gå galet i ledningarna.

Det har alltså börjat hända en hel del här i röda huset och det kommer att bli en intensiv period framöver med 100% jobb 100% plugg och 100% renovering. Ser fram emot det!

image

image

Trött hund och enorm skräphög. Snart är en av dessa borta.

I helgen tar vi paus och åker till Umeå.

/Linnéa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s