Vi börjar sluta riva snart

I röda huset har det rivits, rivits och åter rivits i flera veckor nu. Men äntligen börjar vi nu bygga upp igen! Självfallet är det en del rivningsarbete kvar, så som köket, en mellanvägg och lite golv på nedervåningen. Men i det stora hela så finns det faktiskt inte så mycket mer som vi kan riva.

Varför då riva så mycket? Jo, vi vill komma så nära ursprunget i huset som möjligt men ändå få ett hem som vi vill bo i. Och då blir det en hel del rivande, det blir också rivande för att se ”hur det ser ut under”, som tur är så har allt rivande lett till något bra (hittills…).

Idag har vi i alla fall rivit ut två av tre golvlager i ”blindtarmen” son vi kallar utrymmet. Det är vinkeln i vardagsrummet som vi kallar så, eftersom den är så svårmöblerad och lite onödig. Och ja, där låg inte bara ett utan TVÅ golv ovanpå det ursprungliga golvet. Dessutom har det legat en linoleummatta där under också. Undra på att det är en sån hög tröskel upp till vardagsrummet.

image

image

image

Vi har dessutom reglat upp på en vägg där det ska dras ny el, samt reglat upp uppe i sovrummet. Det känns som om det är på gång. Men det finns massor kvar att göra.

Nu ska jag i alla fall försöka laga mat i vårt lite skrotiga kök.

Trevlig helg på er!

/Linnéa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s