Från en plats till en annan.

Hej! Vi i det gula huset har som sagt satt renoverandet lite på paus den senaste tiden. Lilla O har bidragit till att antalet timmar som går att lägga på renovering drastiskt har minskat, särskilt med tanke på att hon är ett litet barn som är för nyfiken för att sova och samtidigt hatar att vara själv. Den senaste tiden har vi även varit på vift en del och haft ganska mycket besök.

I lördags så skrev vi iaf en ”att göra” – lista uppdelad efter inne, ute, övervåning, nedervåning , vind och källare samt rum för rum med vad vi ska försöka få gjort i närtid. En av sakerna på lista är att riva och få iordning stora sovrummet. För att det ska va möjligt så krävs det en hel del förflyttning av prylar och städning, det har vi alltså börjat med nu. Bland annat har städandet resulterat i 6-7 kartonger med saker vi kommer lämna till bättre behövande, och då är hälften av rummet kvar att tömma, jisses.

Vi har diskuterat det tidigare men efter dagens program av ‘Det sitter i väggarna’ på Svt så är vi ännu mer sugna på att spänna papp i taket istället för att tex sätta gips. Det har ju en gång varit papptak här i huset så skulle va kul att gå tillbaka till det. På nedervåningen i kök och vardagsrum  har vi målad panel i taket och det är sjukt fint men var ett jäkla jobb…pust.

Sakta men säkert kommer vi nog någon vart vi med!

/Frida

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s