Att inreda med barn i huset

Förutom att det inte finns lika mycket tid till att renovera längre så är det flera saker som ser annorlunda ut i vårt hus sedan lilla O kom. En tydlig grej är att det plötsligt finns en hel del saker i grälla färger lite här och där, samma är det med kläder, det ligger små små klädesplagg, overaller, mössor mm överallt. Just nu så pryds till exempel matbordet av en skallra, en babyfilt och ett gosedjur.
Dock så försöker vi att, där det är möjligt, anpassa utefter vår gammaldagsstil. Nedan ser ni till exempel hur det ser ut vid skötbordet (som står i vardagsrummet) och hur det såg ut innan vi slipade, målade, bytte ben och satte nya knoppar. Innan såg den bara ut som en gammal, brun och tråkig ikeamöbel, nu upplevs den som lite nättare och passar bättre in hos oss.

image
Före
image
Efter

Blev inte det där fint så säg? Ovanför skötbordet hänger en fin gammal skolplansch, tycker den är så vacker och färgrann. Även lilla O verkar uppskatta de fina färgerna, och tur är väl det med tanke på hur ofta vi står där framför.

/Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s