Att inreda med barn i huset (del 2)

Nu när lillan har lärt sig att krypa och gör det snabbt som attan så står vi plötsligt i ett helt annat läge här i huset. En stor del av dagen går i dagsläget åt att säga ”aj aj aj”, ”nej”, ”kom hit istället” och ”akta huvudet”.

I ett tidigare inlägg så nämnde jag att vi hade babyprylar så som babygym, babysitter, bumbostol mm överallt i huset (framförallt nedervåningen) nu är dessa bortplockade och istället så ligger det leksaker överallt. Inget man direkt ser i inredningstidningar.
Oräkneliga är de gånger jag plockar upp och samlar ihop alla leksaker som ligger utspridda överallt och då är hon ändå bara 8,5 månader. Förhoppningsvis blir det lite lättare när hon har ett eget rum, då kan man fösa in allt där…Tillsvidare så är vardagsrummet och köket lillans lekrum.

Har de senaste veckorna letat en lämplig korg eller låda att förvara hennes leksaker i när de inte används. Såg nämligen inte så mycket mer städat ut bör allt låg i en hög på golvet.
Ramlade över korgen på bilden nedan när vi besökte affären TGR på Birsta i Sundsvall.  Passar perfekt som leksakskorg, lätt, färgglad och mjuk. Lilla O tycker att det är jättekul att välta korgen och själv plocka i och ur sina leksaker (framförallt ur..).

image

/Frida

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s